Home / Thuis werken / 10 unieke personeelsgeschenken die je waardering zullen tonen

10 unieke personeelsgeschenken die je waardering zullen tonen

Het is weer die tijd van het jaar waarin je begint na te denken over wat je je werknemers en collega’s als personeelsgeschenk moet geven. In plaats van de gebruikelijke geschenken zoals cadeaubonnen en wijn, waarom geef je niet iets dat laat zien hoeveel je hen waardeert? Hier zijn 10 unieke personeelsgeschenken die zeker een glimlach op hun gezicht zullen toveren.

Een gepersonaliseerde mok of waterfles 

Een mok of waterfles met hun naam erop is een praktisch cadeau dat ze elke dag zullen gebruiken. Bovendien is het een mooie herinnering aan je waardering telkens als ze een slok nemen.

Een op maat gemaakte bureaukalender

Dit is een geweldig cadeau voor de collega die altijd met zijn hoofd begraven is in zijn werk. Een bureaukalender met hun favoriete foto’s zal hen helpen georganiseerd te blijven en hun agenda bij te houden.

Een feestelijke vakantiebeker 

Kom in de vakantiestemming met een mok die het seizoen viert. Of het nu Kerstmis, Chanoeka of Kwanzaa is, er is vast wel een mok die erbij past.

Een set mooie pennen of potloden 

Voor de collega die altijd aantekeningen maakt, zal een setje kwaliteitspennen of -potloden zeer gewaardeerd worden. Bonuspunten als je ze laat graveren met hun initialen!

Een cadeaukaart voor hun favoriete restaurant 

Trakteer je werknemers op een lekkere maaltijd in hun favoriete restaurant. Ze kunnen het gebruiken voor een lunch met vrienden of een diner met familie. Hoe dan ook, ze zullen er zeker van genieten!

Een feestelijk vakantieornament

Breng je werknemers in de vakantiestemming met een feestelijk ornament voor in hun boom. Ze zullen telkens aan je denken als ze het zien!

Een abonnement op hun favoriete tijdschrift: 

Dit is een geweldig cadeau voor iemand die graag op de hoogte blijft van actuele zaken of de laatste roddels over beroemdheden. Bovendien is het iets waar ze het hele jaar van kunnen genieten.

Filmkaartjes 

Voor de collega die graag naar de film gaat, zullen een paar bioscoopkaartjes zeker gewaardeerd worden. Ze kunnen ze gebruiken voor een date night of een avondje uit met vrienden. Hoe dan ook, ze zullen zeker genieten!

Een cadeaubon voor hun favoriete kuuroord

Dit is een perfecte manier om je waardering te tonen voor iemand die op het werk altijd boven alles gaat. Ze kunnen het gebruiken om te ontspannen en te verjongen na een lange week op kantoor.  

Een e-cadeaukaart

Als je op zoek bent naar een last-minute cadeau, wordt een e-cadeaukaart altijd gewaardeerd. Je kunt kiezen uit verschillende winkels, dus je vindt er zeker een die je werknemer of collega leuk vindt! Wat je ook kiest, je werknemers en medewerkers zullen een van deze unieke personeelsgeschenken zeker waarderen!

Meer leuke ideeën vind je op: https://sterkado.nl/.